keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

pari ostosta ja vlogi

Heissan vain kaikille! Mitäs teille kuuluu? :) Mulle kuuluu hyvää ja siitä saa kiittää ainakin aurinkoisia päiviä, työkavereita, kavereita ja kaikkia muitakin asioita. :) Kävin tuossa eilen ostamassa pari pientä juttua keskustasta ja ajattelin ne nyt tähän kuvan muodossa laittaa.

Ostin siis perus tekoripset viikonloppua varten sillä ollaan kavereiden ja muutaman minulle vielä tuntemattoman ihmisen kanssa menossa lauantaina "parveke pippaloihin" JOS  sää salliii :) Vähän se on ukkosta lupaillut Ouluun lauantaille mutta noooh, vielähän nuo säätiedoitukset voi muuttua ja jos ei muutu niin sitten ei voi mitään :)

Toinen eli viimeinen asia mitä ostin on uudet venytykset! Viime venytykset olivat 3mm ja nyt ostin tietenkin 4mm. Kuvassa näkyvät kaksi vaaleanpunaista saippua ruusua sain yhdeltä hoitolapseltani! <3 Voi että ne tuoksuukin ihanille :) Osaisinpa itsekkin tehdä tuollaisia! Ehkä mä joku päivä otan selvää miten saippuaa tehdään ja alan väkertämään, ainakin olisi tosi kiva lahja idea! :) Mutta eipä minulla nyt muuta sen kummempaa. Mukavaa loppuviikkoa kaikille ja lukemisiin! :)







2 kommenttia:

  1. Moi Ellu! Terkkui täältä Siilinjärveltä ;)Kaunis oot! ;) Hyvält vaikuttaa tää sun blogi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi serkku! :) kiitos kiitos ja terkkuja täältä oulusta sinnee! :)

      Poista